DIY grönt te med ingefära och citron

Mitt absoluta favoritte i hela världen är Kusmis grönt te med ingefära och citron. Problemet är att det är lite dyrt. Och att vi bor alldeles ”bakom takana” som man säger på den här sidan pölen (väldigt långt borta, från alla civiliserade specialaffärer).

Kära maken överraskade mig häromdagen med alldeles egen teblandning, och det var en sån där ”slå handen i pannan och sucka över hur korkad man är som inte själv har kommit på det”-grej. Han blandade ekologiskt te i en stor tepåse tillsammans med lite färsk ingefära och hade sedan i lite citron i teet, och vips – lika gott te som Kusmis! Bara alldeles färskt, och till största delen ekologiskt. Doftar gott gör det också!

2 kommentarer

  1. Pingback:Favoritsak | Tedags hos Tant Ninette

  2. MysteryKnitter

    How lovely tea surprise!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *