Libbstickesalt – smakar sommar!

Marina tipsade om libbstickesalt, och det är verkligen vår nya favorit på sommarbordet! superenkelt att laga och smakar jättegott.

Tidigare hade jag för mej att jag inte gillade libbsticka, men jag misstänker att jag smakat på libbsticka senare i säsongen då den är träig och inte alls lika god och full av goda smaker som nu och fram till midsommar ungefär. Nu är bästa tiden att fixa sånt här gott salt! Bara att ha i libbsticka och salt i en blender och mixa och låta torka/förvara i kylskåp.

Vi strör salt på smörgåsar, ägg, potatis, ja allt vad vi kommer på just nu! Det smakar alldeles underbart av sommar!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Hvor er jeg glad for at du kunne bruge ideen til løvstikkesalt. Det er en ting jeg selv har fundet på og som jeg virkeligt nødigt ville undvære i mit køkken. Jeg bruger det året rundt for det kan jo holde sig friskt og lækkert et år eller mere når det først er lavet. Hav en skøn søndag søde Ninette.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *