Treasure

I have loads of treasures in my home, but today I want to focus on one treasure – my beautiful pieces of paper!

I used to save my best papers for later, but then one day I realized – now is later! The best time to use something you love is now, and not later. So when I needed a wallpaper for my new craft room I decided to use up all my treasures! Now they’re all where they are supposed to be – glued to my craft room wall where everyone can see them, and where I can enjoy them every time I walk past them.

Some of  the papers are really old and came with the house. Others are pretty papers that friends have sent me. Some I bought in Denmark and I always remember that when I look at them. Many have gold hues – I love gold!

002 (2) 004 005 007 (4) 009 (2) 010 011

 

Pieni Lintu - MakroTex challenge

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

11 kommentarer

 1. Nice idea! I loved the one with green leafs and blue flowers.

 2. What a treasure of beauty and memories. Colorful and usefull idea.

 3. pappilanmummo

  Aarteensa jokaisella: nämä piristävät

 4. Nämä ovat niin kauniita!

 5. Ihanan värikkäitä aarteita Sinulla! 🙂

 6. Förstår att det är skatter. Verkligen vackra och man blir glad av dem. Jag kommer ihåg att jag sparade klistermärken när jag var liten och aldrig klistrade upp dem. Sedan hittade min mamma samlingen och gav till mina barn för att sysselsätta dem. En halvtimme tog det så var alla klistermärken uppklistrade. Fort var det gjort och en samling gick till ”spillo”. Jag mindes att jag tänkte att jag borde gjort det själv och inte sparat på dem i all evighet. Men det var ju bra att barnen fick lite kul även om jag själv hade njutit mycket mer om det var jag som hade klistrat upp dem när jag var liten. Ingen idé att spara alltså. There is no time like the present!

 7. Kiva idea!:) Olisi ollut kiva nähdä enemmänkin.:)
  Irroittelin joitakin vuosia sitten siskoni kodissa vanhoja tapettikerroksia. Otin paloja mukaani, ja tein niistä taulun siskolle ja hänen miehelleen joululahjaksi, juuri niistä tapetin paloista. Siellä se roikkuu seinällä nykyään, ja kertoo talon historiasta.:)

 8. Kukkiva Omenatarha

  Näistä aarteista saa tehtyä uusia sellaisia.

 9. Ihania papereita! Itsekin hamstraan kaiken paperin, käytän niitä maalauksissa ja joskus lahjapapereina.

 10. Aivan kertakaikkisen ihania värejä ja kuvioita!

 11. On aivan ihania! Miksiköhän nykyään tapetit on niin tylsiä ja neutraaleja!? Onneksi vielä muutama valmistaja tekee vanhantyylisiä tapetteja (ja siitä tulikin mieleeni, että olisi aika uusia omat tapetit :))

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *