Enkel veckoslutswok

Vi gör nästan all vår mat från scratch, men ibland vill man ta lite genvägar. Maken svepte ihop det här receptet för nån månad sedan, en härlig asiatisk kycklinggryta som är superlätt att laga och går hur fort som helst.

Han började med att steka kycklingen (kycklingfiléer som skurits i munsbits storlekar) tillsammans med lite färskhackad chili och salt i en stekpanna

Sen skalade och rev han ingefära.

Sen stekte han upp en påse färdiga wokgrönsaker (de är förkokta, enda tillsatsämnet är salt) i en wokpanna ca 10 min. Till sist hade han i ingefäran och lite vitlök, och hade i kycklingbitarna. Innan serveringen hällde han över lite limesaft.

Mumsigt gott och enkelt! Det här äter vi idag igen, mmm!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *