Tantklänningar – det är grejer det!

Jag gillar tantklänningar! Speciellt såna man hittar på loppis billigt och kan sy om så dom passar lite bättre och får en lite modernare twist. Den här fyndade jag förra veckan, och efter att ha kortat ärmarna lite grann och fixat om på urringningen och kragen, så känns den lagom retro och modern för mej.

Egentligen skulle jag vilja ha en riktig Diane von Furstenberg-klänning, men i brist på sån ekonomi får jag nöja mej med min loppisklänning. Ett svart bälte och ett afrikanskt halsband och så var jag klar för lunch med kära maken. Han var nöjd han med, tyckte tyget hade lite afrikanskt stuk. Såna mönster gillar vi!

7 kommentarer

  1. Ursnyggt ju! klart vi gillar 😉

  2. Hihi, vad roligt när man fyndar saker man kan fixa om och återanvända 🙂

  3. Den var fin, jag gillar mönstret!

  4. riktigt fin! jag är så avundsjuk på er som är händiga med nål och tråd!

  5. Den blev ju jättebra, smickrande modell och passar Nette super, den känns lite Sydafrikansk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *