Dinosauriebok

Om du råkar ha en unge som är galen med dinosaurier (en del ungar tycks bli det ibland. Eller så är det Pippi, eller universum eller Harry Potter eller vad det nu är dom är galna i) så finns här en jättefin liten dinosauriebok som man kan ladda ner och skriva ut. Sen är det bara att laminera och fästa ihop sidorna och så kan dinosauriegalna ungen njuta av dom

Dinosaurietåg är en stor hit hemma hos oss. Det tog en stund innan vi vuxna fattade vad det var ungen sjöng om ”iisai-tååå, iiisai-tåå” – sen  en dag följde vi lite bättre med Bolibompa och hörde Dinosaurietågsången och då föll polletten ned. Så nu är det dinosaurier som gäller.  Och planeter, och Molly Moon, och Pippi. Det är kul att vara barn!  🙂

 

5 kommentarer

 1. dinosaurietåget går jämt här hemma, jag kan till och med hela texten på jingeln ”det var en amazon, kom långt ifrån, hon kallades för fru…”
  kanske skulle kolla in den där boken! 🙂
  Trevlig helg, önskar jag dej!

 2. Haha, börjar tänka på in bror som var helt dinosaurgalen. En jul fick han en dinosaurie som gav ifrån sig ett ”vrååååål-läte” då man la handen på dess huvud. Lite spooky var att dinosaurien ALLTID vrålade även då det åskade, UTAN att någon lade handen på dess huvud.. !! Undrar om den dinosaurien ännu finns kvar hos min mor och far. Det måste jag forska i.
  Vilken fin Dino-bok du hade länkat till!

  Ha en fin fredagkväll!

  Kram Linda

 3. Vad kul! Man önskar ju man var barn igen…

 4. Härligt då barn blir helt galna i vissa saker.

 5. åh vilket bra tips! dinotåget är mkt poppis här hemma också 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *