Flotta färggranna mormorsfynd

Jag råkar ha en mormor som hela tiden fyndar saker åt mej, från sina egna gömmor och begagnade grejer som andra inte vill ha. Hon vet precis vilka färger jag gillar! Tänk vilken kanonmormor jag har, och 80 år har hon hunnit bli också.

Det är alltid lika roligt att se vilka fina skatter hon har hittat åt mej.

Häromdagen fick jag dom här fina pannlapparna av min mormor. Jag har inte bestämt mej för om jag skall använda dom som pannlappar, eller sy dom fast i nånting eller hänga dom på väggen, så än så länge får dom hänga här på köksön och pynta upp den.  Jag har också fått en hel hög med fina kökshanddukar i våffeltyg – härliga granna färger och virkade kanter. Sånt som gör att köket genast blir mycket mer mysigt och ”hyggeligt”.

Dom här fina krokarna fick jag leta länge efter. Till sist dök dom upp i  Tre Små Rum, inredningsbutiken som ligger ett stenkast från vårt hus. Skruvarna satt fast i ett par korta brädor (det var nåt slags nyckelhängare), så vi skruvade bort dom från brädorna och så hade vi helt perfekta krokar för vår köksö. Har till och med tre stycken kvar som vi skall använda på nåt bra ställe.

En kommentar

  1. Halloj! Vilken härlig mormor du har!
    Tack för din hälsning hos mig! ”Bara vara” är bra för själen! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *