En promenad runt kvarteret

Idag tänker jag visa några bilder från vår lilla hörna av staden. Nästan hela vintern har varit mulen och trist, men ibland har man tur och solen tittar fram. Vilken energikick det blir! Inte idag dock, idag bara  regnar det, men för några dar sen var det en alldeles underbar vinterdag.

Ibland har jag riktigt tur och får gå en promenad för mej själv och bara njuta av omgivningarna.

När jag kommer ihåg det tar jag mej en tur upp i ett av dom ofixade rummen på övre våningen och vattnar rosmarinplantan som vi försöker övervintra.

Vi har ännu inte renoverat klart vårt hus så ett par rum i övre våningen står fortfarande oisolerade. Vilket gör att dom har dom allra vackraste isblommor på sina fönster!

Om man riktigt kisar och tittar mellan träden, så har vi havsutsikt – det ni! 🙂 har hört att även den här pyttelilla havsutsikten kan vara ett försäljningsargument på vissa orter, men det var definitivt inte därför vi köpte vårt hus!

snön ligger så fint på staketen

mysigt att gå runt på dom små gränderna och bara titta på alla detaljer och fundera hur det var att bo här förr i världen

finns så många fina fönster med fina detaljer i det här kvarteret

Vi har till och med några får i grannskapet – så kul för barnen att få gå och hälsa på fåren ibland. Dom gör kvarteret mycket mer levande också, så vi hoppas dom får vara kvar och bo här många år ännu.

Så hemma på vår gård igen. Här nånstans under snömassorna finns en svart pulka som vi letat efter hela vintern. Borde finnas några lövhögar också som vi inte hann få bort innan snön kom, och säkert massor av utspridda leksaker.

Nej, nu blir det så kallt att stå här ute, nu går jag in och värmer mej vid vedspisen och dricker en kopp te. Vi ses!

En kommentar

  1. Mycket mysigt kvarter! Jag tänkte samma då vi gick hem från dagis en dag, att fota kvarteren, men har aldrig tid så länge det är ljust. Skönt att dagarna blir längre och längre nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *