Julreportage!

Jag gillar tidningar som handlar om julen, och särskilt det senaste numret av Toivekoti & Puutarha (finska Drömhem & Trädgård) – det här numret är nämligen nånting alldeles speciellt för mej, första gången jag är med i ett reportage i en sån här tidning!

Sista augusti var Kamomilla här och plåtade i vårt kök och jag bakade pepparkakor och grejade och pyntade och hon knäppte fin bild efter fin bild. Nu var det så dags att se bilderna i tryck!

Det pirrade nog lite extra i magen när jag köpte ett exemplar och bläddrade i det!

Fina färggranna bilder blev det! Kamomillas text var så härlig den också, och inne på hennes blogg finns en extra bild som inte kom med i reportaget.

P.S. Skall lägga in ett inlägg om pepparkakshusen om ett tag – trodde inte reportaget skulle vara ute i butikerna redan nu, så det dröjer ett tag innan jag har koll på husen och beställningar och sånt. Men det kommer alltså inlägg om husen och beställningar om nån vecka eller så! Först skall vi fira Halloween.

13 kommentarer

  1. Hahaa, jag kommer ihåg det inlägget där du försökte hitta julstämningen i sommarvärmen! Måste kolla in tidningen, märkte i går att den var i butikerna men köpte den inte. Ha en fin dag!

    Kram
    Sari från Puumuli

  2. Jag köpte tidningen igår, plus Allt i Hemmets 101 idéer, men hann bara bläddra igenom dem. Men men, till helgen reser resten av familjen och hälsar på släktingar så då skall jag göra allt jag inte hunnit med sen juli 🙂 Har jag tänkt! Superfina pepparkakshus du gör! Om du hinner få ett klart före söndagen kan jag köpa, för då kommer familjen hem från Åbo och kan komma via och hämta.

  3. Ett fint reportage..med hä’rliga bilder, bra text och julfeelis..bra jobbat båda två 🙂

  4. Å så roligt!! Som jag redan skrev inne hos Kamomilla, så stod jag och höll i tidningen i butiken igår, men köpte en annan istället. Nu ser jag att jag nog blir tvungen att åka och köpa den iallafall! 🙂 Ska bli spännande att läsa reportaget! Förstår att det pirrade i magen.. jisses va nervöst!

  5. Men kära du, så roligt! Ser ju helt underbart ut, vilka kreationer man skymtar och genast vill ha mer av.

  6. Jag tycker vi kan vara rätt så nöjda, inte sant? Och vem kommer att ha urkul på julmarknaden? Jo vi två! Vilket dreamteam!! 🙂 Bakabaka nu.. Jag måst fundera hur gubbens produkt kan packas in så den tål väder och fukt…

  7. Fint med alla färggranna bilder, man behöver reportage att bli glad av!

    Och smart det där hörni att hänga upp gardiner på utsidan så att det gröna utomhus inte skulle komma fram. Man tänker inte ens på att det kan vara någon annan årstid än vinter..

  8. Härligt! Det ser ju super fint ut Ninette! Här är en till julgalning som snart skall ladda upp med säsongens alla jultidningar!
    Många hälsningar åt er alla!

    Hanna

  9. Tack för tipset! Kikade efter tidningen i Reimari men där var den tydligen slut… Så får leta ngn annanstans… Fina bilder o vilka pepparkakshus alltså! Håller du kurs? Jag är värdelös på pepparkakshus nämligen…

  10. Pingback:Pepparkakshus | Tedags hos Tant Ninette

  11. Eikä! Mahtava juttu, täytyypä käydä kurkkimassa, jos tän saisi vielä 😀

  12. Pingback:Köksfavoriter | Tedags hos Tant Ninette

  13. Pingback:Efterlysning: pepparkakshusbilder! | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *