Jag behöver din hjälp!

Under åren har maken och jag slagit vad om alla möjliga viktiga saker som t ex om Omar Sharif lever eller ej, heter det C3PO eller 3CPO? massor av väldigt viktiga saker, som internet har gjort det mycket lättare att kolla upp – vilket inte alls är en bra grej för mej, för nu vill ju maken inte slå vad med mej om nånting som helst längre! I stället bara googlar han och tjeckar svaret och inser att han har fel (för det har han ju alltid! nästan… 🙂 )

Anyways, nu har vi ett verkligt viktigt vad på gång – när den här bloggen når 100 återkommande läsare, antingen i nåt av statistikverktygen som jag använder eller på Bloglovin’ så skall jag få en flaska champagne!

Och jag äääälskar champagne, så jag skulle verkligen vara jätteglad om du hjälpte mej och klickade på Bloglovin’-knappen eller Google Friend Connect! Champagne och mörk choklad – finns det nåt bättre?

(eller besöker bloggen så ofta att det registreras många återkommande besökare alltså)

Sen måste ju en trogen läsarskara belönas också, så jag ska försöka hitta på nåt skoj när det närmar sig en del milstolpar. Kanske en ”give away” vid 50 läsare till exempel (eller vad det nu kallas, är lite ny ännu på det här så jag prövar mej fram)? vad tycker du? Har du nåt förslag på vad jag skulle kunna lotta ut i give away:en? nåt som jag fixar själv har jag tänkt mej.

Det är riktigt roligt det här med att blogga tycker jag, och jag är så glad att du läser med! Det är som om hela världen plötsligt öppnar sig, man kan få kontakt med mänskor från överallt i världen som också gillar att inspireras av pyssliga bilder och idéer. Jättekul!

P.S. Ja, vad säger du om det, käre Niklas, min allra första fasta läsare? 🙂 Hur snabbt tror du jag kommer upp till 100 fasta läsare??

9 kommentarer

  1. Jag har loggat in på din sida via bloglovin alla gånger sen den första. Så försöker mitt bästa att du ska nå dina milstolpar. Är gärna med och tävlar om nåt roligt 🙂 Bloggen för mig har gett mig några riktigt nya bekantskaper, människor man aldrig har träffat, men som man ändå känner nån sorts koppling med. Dessutom har den varit en bra terapiform i min strävan att bli frisk från min depression 🙂 Ha en bra dag Tant Ninette 🙂

  2. Tant Ninette

    Nämen tack ska du ha! Jättesnällt!
    Jag har ju inte hållit på och bloggat alls så länge ännu (en månad!), men hittills har det helt klart gett mitt humör ett lyft! och så känns det redan som ett bra sätt att få nya vänner på 🙂 Ha en bra dag du med! 🙂

  3. Min hjälp får du alltid…:)

  4. Altså jeg skal gøre hvad jeg kan, men er sikker på, at jeg kan få flere herinde, hvis du sætter en give-away i gang. Så kan jeg reklamere på min blog.
    Mange som ser min blog er jo fra Danmark, så det ville jo være rart om det var noget, der ikke skulle sendes – måske et billede på computeren, ligesom dem du har lavet fra vores 2 rejser. Måske jeg kan finde et af dem, som du kan reklamere med, f.eks. det fra Kruger med giraffen i midten.
    Så kan du jo afgøre hvad reglerne skal være – selvfølgelig først og fremmest at tilmelde sig som fast læser ;-)))
    Derudover kunne det jo være god reklame, hvis du på sigt skulle i gang med at lave sådan nogle. Det var jo spændende at se, hvad kommentarerne til det var hos dem der tilmeldte sig din give away 😉

    • Tant Ninette

      Tak skal du have, käre May-Britt! Jo, skal nok sätte igang en give away, snakker lidt om hvad jeg skal lave/ give väk. Lige nu hälder jeg mere imod bogstavstavler i minihamaperler eller noget lignende – föler ikke helt jeg er god nog til de der billeder, men det er sikkert kun mig der er nervös! Föles virkelig nervöst, tanken at virkelig lave sådanne til andre mennesker end dig og familien 🙂
      Hvad ellers med sproget? jeg har overvejet hvis jeg måske burde skrive lidt på engelsk eller dansk, men föler det tager för meget tid at oversätte det hele. I öjeblikket kan man oversätte indläggene hvis man har lyst på det, men jeg oversätter ikke selv. Det jeg undrer er er det muligt for andre danske krea-interesserede at läse en blog som er skrevet på svensk??

  5. …for champagnen bliver du jo nødt til at få fat i….jo før desto bedre!!! 😉

  6. Pingback:Utlottning/giveaway | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *