Jag har fått en award!

”A blog with substance”

 

När man får den här awarden så skall man uppfylla 4 kriterier, och sen ge vidare awarden:

 

Det första kriteriet:

Tacka den som har givit dig awarden – i mitt tillfälle:

Dorthe som har den jättefina bloggen Oline Art.

 

Tusen tack Dorthe, jeg er så glad at du har fundet min blog og givet mig den her award! 🙂 Din blog er simpelthen så skön, og du laver så flotte inspirerende ting! 🙂

 

 

Andra kriteriet:

Ge awarden vidare till 8 andra bloggare

Jag vill ge awarden vidare till dom här 8 härliga bloggarna:

Ingen vanlig dag – härliga bilder, härliga färger!

Hannas Virrvarr – massor av miljötänk och återvinning!

Sandras värld – pysslig mamma

Rebeccas DIY  – namnet säger sig självt!

Hönapöna – fina pyssel

Nästet – retrofärger!

Pysselpralinen – härligt namn på härlig blogg!

Lilla Kamomillas fotoblogg – underbara foton!
Det tredje kriteriet är:

 

Kontakta de 8 bloggarna och berätta för dem att de fått en award.

 

 

 

Det fjärde kriteriet är:

Berätta 8 slumpmässiga saker om dej själv.

 

8 grejer om mej:

1. Jag samlar på Fantomentidningar, hade som plan att läsa genom hela samlingen den här sommaren, men öppnade inte ens en enda tidning pga koncentrationsbrist (läs: barn)

2. Tycker inte om lösgodis. Urk! Nej, mörk choklad skall det vara. Endast mörk choklad.

3. Önskar att jag kunde prata finska. Är himla dålig på det, förstår det mesta om man pratar långsamt, eller om det inte är för krånglig text, men är inte alls lika bra på finska som på engelska eller danska tyvärr… Men man får gärna kommentera i bloggen på finska om man vill! så mycket finska kan jag nog att jag förstår sånt 🙂 (det är mer byråkratsnack som jag inte hänger med i)

4. Var en gång på en sverigebåt då det begicks ett mord två hytter från vår hytt. Det var på den båt som senare bytte namn till Estonia.

5. Har hela frysen full med bär och äppelmos och allt möjligt och skulle behöva mer utrymme, för vi behöver ännu massor av mos till vintern! Jag behöver ett skafferi också, men det tar tid innan vi kommer så långt med vår renovering att vi fixar till ett sånt.

6. Om jag vann på lotto skulle vi på momangen åka på semester till Sydafrika. Dom har vår just nu, vårblommorna börjar slå ut och jag vill se jacarandorna blomma i Pretoria!

7. Önskar det fanns en emmerys i vår stad!

8. bokade en gång en tid till en tatuerare, men hon vägrade att tatuera mej – menade att jag inte var den typen som har tatueringar på armen och att jag skulle ångra mej efteråt… Hon påstod att jag inte skulle få jobb om jag hade en tatuering just där på armen! nå, jag har inget jobb och jag har ingen tatuering, så det var kanske sak samma om hon hade tatuerat mej ändå! Och jag har inte ännu tröttnat på just det motivet, skulle fortfarande vilja ha det som tatuering.

5 kommentarer

  1. Tack snälla du. Så glad jag blir!

    Jag ska absolut svara på din award, ska bara filura lite på vilka bloggar jag ska ta med och vad jag ska svara.

    Förresten, så kul att läsa mer om dig!

  2. Tusen tack för den fina utmärkelsen! Jag har antagit utmaningen på mitt sätt (jag kan ju inte följa regler bara sådär)

  3. Tack… vad du är snäll! Nu blev jag glad 🙂

  4. Nåmen tackar tackar! Det var så snällt av dig så, fast jag är så inkonsekvent med mitt bloggande 🙂 Pysslet finns mest i fantasin för tillfället, men jag hoppas ju snart få tid för lite kreativt igen. Tills dess får jag surfa runt hos er andra och drömma! Och visst delar jag awarden vidare, skall kolla min länklista till att börja med.

  5. Pingback:Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *