Rasism i barnens vardag – Hem och Skola-intervju

För ett tag sen hade vi besök av en journalist från tidningen Hem och Skola. Vi pratade om rasism och vad man som fostrare kan göra för att bidra till en bättre vardag för alla barn, och det var verkligen en jättehärlig intervju!

Inte bästa bilden på oss precis, men man måste väl se lite allvarlig och rosa ut när man talar om allvarliga ämnen som hudfärg! 🙂

Nu är tidningen ute i skolorna, med artikeln som lite visar vad Niklas och jag tänker och tycker om saken.

Det känns jättebra att få vara med och bidra till att sprida lite kunskap om det här ämnet. Jag vet att våra barn är tacksamma över det (och tycker det är superpinsamt att vi outade oss själva som Pokemon Go-spelare! Jag är btw level 40!). Jag hoppas det bidrar till fruktsamma diskussioner i många hem, och att nästa generationer växer upp med större tolerans än vad min generation gjorde.

”When you know better, you do better”

Här kan du läsa artikeln.

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *