Vintrig lördag i väntan på att pepparkaksdegen skall bli klar

imgp2585

Jag njuter av snön så mycket jag kan, för snart lär den ska smälta bort. Och inte gör de så mycket heller – för snart börjar pepparkakshussäsongen!

Ungarna har lagat pepparkaksdeg själva för första gången, och snart ska vi börja baka hus. Ingen aning om hur huset ska se ut i år – ofta har jag redan en idé i januari! men inte detta år. I år går vi ”with the flow” och ser vad det blir. Mycket godis, om man frågar ungarna!

Bilden är från mina föräldrars trädgård. Mamma har gjutit betong i en stövel, och i några ansiktsformer som jag hade. Ser fint ut i rabatten, också på vintern!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *