Fantastiska tavlor på Café Hallonblad!

Just nu finns det ett helt gäng alldeles fantastiska fina tavlor på Café Hallonblad i Pargas!

Det är pargaskonstnären Matti Karjula som ställer ut tavlor som föreställer både djur och människor.

De här tavlorna är alldeles underbara och fångar blicken och intresset varje gång vi besöker caféet!

Sari på Hallonblad berättade för mej att konstnären alltid hälsar på alla djur som han porträtterar och lär känna dem, och det känns på nåt sätt – det är unika, personliga porträtt han gör av precis alla djur och människor. Jag gillar precis alla tavlorna, önskar vi hade haft en sån på vår fina lilla hamster Smulan som lämnade oss i fredags… fast jag undrar just hur bra det går att måla av hamstrar, speciellt galna knäppon som vår hamster var!

Café Hallonblad är vårt favoritmatställe i Pargas – det enda stället som gör allergivänlig mat, och vi brukar ibland ringa på förväg för att kolla om de kan fixa alternativ lunch åt mej om det råkar vara nåt som jag inte kan äta, och oftast går det hur bra som helst! Om du någon gång besöker Pargas, så ta dej en titt in på caféet – det är en speciell liten oas i vårt lilla Pargas, med en alldeles fantastisk bakgård som lika gärna kunde befinnas någonstans på Korsika eller i Italien.

009 012 014 016 020 029 032 034 038 039

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *