Kolla vems hem som är i senaste numret av Drömhem & Trädgård!

002

Det var ett tag sen dom här fotona togs och jag hade ingen aning om när dom skulle publiceras!

Det v ar verkligen en rolig överraskning när jag igår fick ett meddelande om att en väninna hade sett en bekant färgglad familj i en tidning!  Där är ju vi i tidningen, minus äldsta sonen som var på scoutläger eller nåt sånt just den dagen, och vilken härlig rubrik också!

004

Känns verkligen jättekul och bilderna är så fina!

Bidlerna tog Camilla Hynynen och det är också hon som har skrivit texten.

005

Titta så fint det ser ut hemma hos oss! (bilderna är tagna den där ena dagen det där året då vi hade det städigt!)

Jag gillar också jättemycket citaten som dom har plockat ur texten.

008 (3)

Känns helt ofattbart fantastiskt att ha sitt eget hem med Drömhem & Trädgård!

Tänk, då för en 10 år sen eller så så läste vi inredningstidningar från pärm  till pärm och dagdrömde om hur vi ville att vårt hus skulle se ut. Jag sa till Niklas att mitt mål var att ha ett hus som platsade i en inredningstidning, dvs att det fanns nåt spännande att se på överallt i hela huset, och det har vi minsann nu med besked! Vårt hus är minsann en källa till extra energi för hela familjen. Här finns plats för oss alla och en känsla som passar oss, plus massor av kul att se på så att jag aldrig tröttnar.

Det är kul att veta lite hur det går till bakom kulisserna på såna här reportage och också se hur mycket som har ändrats på dom två åren sen bilderna togs. En del saker är sig lika som den rosa hallfärgen, men annat har ändrat. Speciellt städläget! såhär städat har nog huset varit exakt bara den där dagen då bilderna togs (dagen innan vi hade Strömsö här och filmade och två dar innan Niklas 40-årskalas – vi slog många flugor i en smäll!). Ja, jag skulle själv vilja bo i huset i reportaget…!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

3 Replies to “Kolla vems hem som är i senaste numret av Drömhem & Trädgård!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *