Sommarveckoslut

Vi hade ett så skönt veckoslut den här gången! Solen sken, det var äntligen sommar – till och med så torrt att man nästan hunnit glömma den evighetslånga regniga juli.

027

I lördags var det dags för den första Pride-paraden någonsin i Pargas.

 

096

Riktigt många mänskor mötte upp – runt 300 stycken, vilket är en hel del på vår lilla ort. Glada mänskor, bra band som spelade och härligt picknickställe. Hoppas det ordnas fler såna här parader!

004 (6)

Annars har vi försökt vrida ur så mycket skoj ur sommaren som det bara går. Det har varit vattenkrig, lek med vattenballonger och plums i tillfälliga poolen som snart ska bli en damm. Också för fiskar, och jo, med tillräckligt djup för dom! Vi har så många planer för vår damm och det är så kul att fixa till den.

060

Den här bilden är inte från det här veckoslutet – det här var enda gången vi hann ut till havet och bada. Förra sommaren var vi här jämt, men den här sommaren bidde det inte så mycket av den saken.

Det känns som att det börjar vara slut på sommaren nu. Det påstår åtminstone radion. Lär ska komma kall luft ner hit till oss i södra Finland, men hoppas vi får njuta lite sol ett tag till i alla fall! jag behöver det, och min trädgård behöver det – pumporna och chilina har äntligen börjat växa nu när det blev sol!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *