Metallfärgade engångstatueringar – Kalle Anka-tatueringar för vuxna!

006 (2)

Åh, såna här grejor är bara bäst! Engångstatueringar för vuxna, och metallfärgade dessutom!

När jag var liten hände det nån gång att jag köpte en Kalle Anka bara för att få tatueringen som kom med den. Det var nåt magiskt över att överföra den där bilden på sin kropp nånstans, och sen stolt gå omkring och visa bilden. När bilden suddades ut hade man tröttnat på den, och började se sig om efter nästa Kalle Anka med en tatuering innanför pärmen.

 

When I was little I sometimes bought a Donald Duck comic book only to get the temporary tattoo that came with it.

I just loved that thing when you transfer the image onto your skin – it felt almost magical! It still does, but nowadays there are temporary tattoos for grownups (or pretend grown ups like me) in metallics!

008 (3)

Dom här tatueringarna funkar precis enligt samma princip, men liknar inte det minsta tatueringarna från min barndom! Här snackar vi metall och fina motiv, och jag kunde liksom inte låta bli utan kände att det här var precis det som behövdes den här sommaren. Dessutom bra grej att ha om man har nickelallergi som jag och inte kan ha riktiga metallsmycken.

This is just perfect for me who loves jewellery, but can’t wear any metals because of allergies. I just love them!

142

Oj, vad fin jag var när vi var på kalas! Och det bästa är att jag har många såna här fina ark kvar att njuta av den här sommaren! (fast jag tror jag kommer att få strida om dom med övriga familjen!)

I felt so dressed up when going to the ”kaffekalas” the other day…! And I have many more of these tattoos left for the rest of the summer, unless the rest of the family gets a hold of them – they also love them!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *