En helt vanlig dag som blev lite speciell…!

 

Det var en gång en helt vanlig dag. Sen plötsligt ringde telefonen: ”Boken är på väg just nu!” och så var det plötsligt inte en vanlig dag längre!

Chauffören som hämtade boken kom till dörren och ringde på och berättade att han behövde backa in på gården. Vi jublade och hoppade upp och ner och bad honom skynda sig!

001

Då kom det en gubbe med rollator gående rakt framför bilen – precis som ur en film! (Stackars farbrorn fick stressa på med att gå gatan fram så att bilen kunde köra upp till vår infart… )

005 (2)

Till sist lyckades chauffören backa in till vår uppfart. Inte det lättaste när man bor på ett område som har varit bebott i flera hundra år och som har gamla smala vägar!

018 (2)

Sen fick jag ett paket! Ett stort paket. Ett hårt paket – den bästa sortens paket!

033 (2)

Spännande att öppna dom små lådorna!

045

Och där var den ju – boken som jag och Kamomilla planerade då för 3,5 år sen, och nu finns den här på riktigt! Riktigt på riktigt!

På grund av tekniska problem (vi väntar på en ny dator som borde komma den här veckan, håller tummarna!) har jag inte fått igång internetförsäljningen än, men vi har redan tjuvstartat med försäljningen lite grann: Boken finns för tillfället till salu hos:

Fler försäljningsställen på kommande, men det här är dom som vi har just nu, så om du verkligen brinner för att få tag på boken så går det alltså bra på dom här ställena!

Den som väntar på nåt gott och väntar på att köpa boken här på nätet hos oss kommer förresten att få en liten överraskning med sin Tedagsbok! Åh, det är så spännande det här!

 

Det jag hoppas mest är att den som har möjlighet till det kommer och köper sitt exemplar av oss direkt! Då får vi både signera böckerna och träffa er – det är minsann en härlig belöning för flera års arbete!

På lördag – då är det bokparty hemma hos oss här på Gamla Malmen så om du har vägarna förbi – titta in och köp dig ett eget exemplar av Tedagsboken – 25 euro kostar den om du köper den direkt av oss (Priset i bokhandlarna varierar, men är mellan 26,50 – 29 euro).

Åh, det skall bli så roligt med ett alldeles eget bokparty – ett riktigt Tedags hos Tant Ninette!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Måtte ha varit en obeskrivbar känsla *iiik*! Grattis!

  2. Britt-Marie

    Grattis! Jag ska skynda till bokhandeln här och inhandla ett exemplar.

  3. Åh, så roligt! Tårarna trängde upp i ögonen när jag läste detta! 🙂

  4. Åh vad STOR och härlig den ser ut!!!!!! 🙂
    Förstår vilken lyckogrej!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *