Ljus i mitt hus

Dags för ett ljusinlägg i Fabriken. Hemma hos oss har vi plockat fram blockljusen – vad det har blivit mörkt på kvällarna ändå!

040

Det turkosa ljuset har jag köpt nån gång för länge sen. Dom två andra ljusen har ungarna gjort. Äldsta sonen fick ett ljusstöpar-kit i julklapp ifjol och hela vintern höll vi på och stöpte ljus, och det var jättekul! Känns lite extra speciellt att tända eld på sina alldeles egna ljus – som om höstmörkret skingras aningen lättare. För mörkt, det är det om kvällarna. Mörkt, men ändå varmt – skönt att vi fortfarande har lite sensommarvärme kvar, för jag är inte riktigt beredd ännu att börja elda i spisarna! Nöjer mej med dom här små lågorna så länge det bara går.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. Älskarälskar den där spegelbrickan du har ljusen på! Vacker!

  2. Jättefina blockljus. Att göra egna måste ju vara hur kul som helst. Kraaam Pia

  3. Så hyggeligt at vi nu er gået ind i den tid hvor man kan tænde lys og glæde sig over stemningen.

  4. Men åh va härligt med egenstöpta ljus! Det skulle jag också vilja ha:) Kanske ska tvuínga på någon av tjejerna ett ljusstöparkit i julklapp…hmm…eller ett till mig själv helt enkelt:)

    kram | tina

  5. Jag älskar också din fina ljusfat. Vad kul att även ni har hemmagjorda ljus hemma 🙂 Har du också reflekterat att luslågan oftast är högre på dem handtillverkade än dem fabriksgjorda?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *