Hur man öppnar burklock

För ett tag sen skrev jag om en grej som gör mej vansinnig i vardagen – att inte kunna öppna burkar ibland! En del burkar med vacuum är bara så himla svåra att öppna. Sarah tipsade om att det går att sticka en sked under locket, och sen kommer det ett plopp! och då går burken att öppna. Jag har testat det på många burkar sen dess, och det funkar verkligen!

Jag gjorde den här lilla youtube-videon (inklusive mina fniss och onödiga ljud!) där jag öppnar en burk chili (egna chilin, jeee!), den halkade lite när jag hade kladdiga händer, men annars funkade det suveränt. Och vi åt avokadopasta med chilin i förresten!

En kommentar

  1. Jag köpte en burköppnare på loppis häromveckan. Vi har satt upp den men inte testat den än. Får hoppas den funkar. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *