12. Hepp! Dagens tv-tips.

Idag passade det ju perfekt om att tipsa om programmet Gårdshuset på Strömsö som går att se på Arenan just nu. Det handlar till största delen om ett växthus som Strömsö-gänget bygger med små inslag från arkitekter som filosoferar om folks val av bostäder, och sen korta snuttar från fyra olika familjer i svenskfinland, inklusive vår familj!

Vi är alltså med i bara korta snuttar per program, med början i söndags och varje söndag bortsett från sportlovet tror jag det var och hela programmet går att se här (går att ses på även utomlands, vill man bara se vår lilla första snutt så går det bra på den här länken).

135

Det var lite kul att testa på hur det var att bli filmad för TV. Det var helt klart nåt annat än att bli fotograferad – och så känns det lite gränsöverskridande för mej personligen att ge över kontrollen över bilden av mej själv och min familj till någon annan märkte jag! I början var vi jättestela och ovana och det märks i TV-rutan tycker vi själva, men jag är ändå glad att vi testade på det trots nervositet och stelhet  – det är ett roligt minne också för ungarna att ha, den där gången då dom kom från TV och filmade oss, för det hör definitivt inte till vardagen!

”En bloggrubrik för varje dag i januari 2014 – onekligen

3 kommentarer

  1. Vad kul att kunna rekommendera ett program med sig själv! Och kul att höra dig!
    Som vanligt bland svenskarna så tycker jag finlandssvenska låter mysigt. Mjukare än de finskspratande som pratar svenska. Jag kan höra skillnaden om jag anstränger mig.

  2. Åh, vad bra att du påminde! Hoppas att du gör det med jämna mellanrum så jag inte glömmer bort!

  3. Men så roligt att få se 🙂 Onekligen ett inspirerande program. Blir lite nyfiken på familjen som bor i närheten av Närpes eftersom min man härstammar från de trakterna och dessutom har samma efternamn som kvinnan. Undrar om det är en slump eller om de kanske är släkt med varandra. Kramar Liza

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *