Julmarknad & julskiva

jul4

Det börjar närma sig julmarknad här på Gamla Malmen i Pargas – årets mysigaste julmarknad! Det är nåt speciellt att gå omkring här på stråken och tänka att här har folk gått och handlat och bott i många hundratals år, gått till skolan och kyrkan och lönnkrogarna och såklart till marknadsplatsen som låg alldeles runt hörnet. Ibland har vi marknad här i vår lilla stadsdel och då breder sig marknaden ut från det gamla torget längs med Malmgatan och Finnbergsgatan. Jag och familjen står såklart och säljer grejer på vår alldeles egen marknadsplats, precis i hörnet av Gamla Malmens två huvudgator.

Vi kommer att sälja brunsviger (danskt wienerbröd) och pepparkakor som vanligt, och den här gången hjälper vi också Pargas Manskör lite grann och säljer deras alldeles färska och helt underbara julskiva!

manskörens julskivaManskören har precis gett ut sin julskiva, fylld av stämningsfulla julsånger, och om du också känner för att förgylla din jul (eller köpa den som julklapp – perfekt julklapp ju!)  med denna härliga julskiva så är du välkommen till vårt marknadsstånd!

PAO inspelning

Skivan kostar 15 euro och vi säljer den från klockan 13 till 17 på lördag (den 14.12. 2013), så ta pengar med och kom förbi och skaffa dej ett exemplar!

Till på köpet kan man gå på julkonsert efter julmarknaden, kl 16.30 i Pargas kyrka, och lyssna på bland annat Pargas Manskör som framför en del av dom här fina julsångerna.

 

julmarknad på gamla malmen

Vi kommer i år igen att sälja julgrejer tillsammans med Kamomilla och hennes familj, så välkommen förbi vårt marknadsstånd på hörnet av Finnbergsgatan och Malmgatan!

Vi ses på lördag!

En kommentar

  1. Jees! Ses på lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *