Nyårsfirande

Ibland är det roligt att fira nyårsafton, speciellt om man blir bortbjuden till härliga vänner och får fira kvällen hemma hos dom med god mat och snälla barn. Sånt gillas!

Så fint och mysigt hemma hos vännerna!

Dom hade en jättefin handgjord julkrubba som jag beundrade. Den hade sällskap av ett fint pepparkakshus, men det hann jag inte beundra särskilt länge innan barnen åt upp det. Mums, så var det borta!

Ännu en fin julkrubba, som man kan ha ljus bakom

Vi åt gott bara värre

Fint såg det ut också!

Sen hade barnen luciatåg för oss och tågade genom huset gång efter gång efter gång och sjöng och spelade luciasången (eller i varje fall en ton i den)

Nyårsdricka – champagne och hostmedicin.

Skål och gott nytt år!

Kolla in den härliga granen – jättefin grantopp med massvis av kottar på! Jag som är allergisk mot granar tålde granen, som kanske inte riktigt levde sådär jättemycket längre, men var jättefin ändå!

Vi hade hur skoj som helst, och nuförtiden har man ju inte skoj om man inte också laddar upp en bild av det på facebook. Om ingen ser det så finns det inte, eller hur var det nu det var…?! (säger jag som fotar till bloggen i stället för facebook) Lite kul är det nog idag när folk (läs: maken, som plötsligt aktivt facebookar sen han fick sin nya mobil) laddar upp bilder och statusuppdateringar ingen skillnad var dom är och vad håller på med (i kyrkan på julen, med ryggskott på golvet eller på årets sista party).

Fast bilden han lade upp var rätt kul, tycker jag med!

God fortsättning på det nya året därute!

4 kommentarer

  1. Ni verkar ha haft ett super nyår. Gott nytt år!

  2. Åsa med K&L

    Så snygg du är 🙂

    Härligt med fina firande, facebook är ju skitkul eller 😀

  3. Gott Nytt År till er alla!

  4. Gott nytt år & vilket kul nyår ni verkar ha haft!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *