Strötankar i sommarhettan

Det har blivit lite dåligt här i sommarhettan med att kommentera dom kommentarer jag får, så här kommer lite spridda tankar i ett inlägg istället:

– Malin från My White Mess – jättekul att du länkade till mej! Det gör mej glad!

–  Kamomilla, eller rättare sagt hennes nya företag Creatella, har en ny hemsida – gå in och kolla på den! Hennes företag har också en facebook-sida som man kan gå in och gilla. Hon tar så himla fina bilder, och om du vill se några bilder från vår trädgård så gå in på hennes blogg och titta och njut! ser finare ut än i verkligheten kan jag berätta – Kamomilla är en hejare på att fotografera så man bara ser allt fint! Själv ser jag just nu bara allt som behöver göras tyvärr. Känns som att man skulle behöva lite semester borta från huset och gården ibland. Och speciellt borta från sniglarna! fy så vi har haft sniglar i år.

– @Lilith – jag skulle gärna täckodla med gräs, men vi har inte riktigt nåt gräsklipp att använda… Jag valde att främst så vitklöver och det blir inte riktigt nåt gräsklipp att tala om när man inte har gräsmattan utan i stället en klövermatta. Håller på och jobbar på problemet och försöker få tag på nåt sätt att få lite gräs till mina odlingssängar, för så här kan jag inte ha det – jag vill så gärna täckodla, men det här att använda löv och vad jag nu hittade var ingen bra idé alls. En riktig nybörjartabbe! fullt med sniglar överallt – dom har glada dagar i mina odlingslådor minsann. Enda stället sniglarna inte har invaderat är i tomat- och pumparabatten som jag visade bilder på tidigare. Av nån anledning har dom låtit just dom pumporna och  tomaterna vara, men allt annat har dom gett sig på.

– Fixa lampskärm med bestick – superkul idé, Sarah! ska definitivt lägga den på minnet, kanske det blir just nåt sånt jag grejar av nån av mina fina lampskärmar? Hör gärna av dej sen när du fixat din lampskärm – jag vill gärna se bilder på den och låta mej inspireras!

– på tal om lampskärmar – om du har vägarna förbi Missionsboden i Pargas så fanns där häromdagen en hel hög med små söta lampskärmar för nästan inget pris alls som man själv kan fixa fina saker av

– jag är jätteglad över alla ni som tittar in här på bloggen trots att det är mitt i sommaren och soligt och varmt ute! Tusen tack också för alla kommentarer – jag blir så himla glad för varenda en!

P.S. drömfångaren fungerar hittills superbra. Tror jag borde ta och fixa en åt mej själv också – himla svårt att sova i den här hettan!

En kommentar

  1. Gulliga vännen så fint du skriver! Jag väntar så på att få komma och göra ett reportage från er trädgård men det får bli till nästa år-utan sniglar 🙂
    Fast jag skulle helst komma genast!;-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *