Ninette Bahne

creating and inspiring in my little corner of the world

Sista lediga dagarna

Sen börjar sommarlovet. Och för en gångs skull är jag inte full av stress redan på förhand! Våra somrar brukar vara fyllda med stress, ungar med ångest, ungar som har för lite att göra, ungar som saknar rutiner – det brukar ta nån månad eller så innan det lugnar ner sig. Och sen är sommaren nästan slut innan det är dags för skola och nya rutiner igen.

Men i år har nåt hänt. I år är jag avslappnad och njuter av mina sista dagar i stället för att oroa mej på förhand (vilket är det dummaste man kan göra! Man stressar ju dubbelt så mycket). Till en stor del på grund av meditationen jag håller på med, och för att våra ungar också mediterar ibland nuförtiden, och för att vi alla på nåt sätt har slappnat av.

Vi har fixat en hel del program för barnen den här sommaren  – tack till stadens ungdomsavdelning som ordnar sådant! Vi har gjort våra sommarlistor (Vad göra om man har tråkigt), och på nåt sätt finns det mer luft att andas.

Jag tänker tillbringa min sista lediga dag innan sommarlovet med att njuta av solen, av att gå barfota på skogsvägar, känna doften av syréner och kanske plocka lite ogräs eller pynja i min trädgård. En helt vanlig dag som kan bli alldeles speciell ändå!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *