Godis i min smak

048

Brr, det blev plötsligt höst idag! Skön sensommar ena dagen, full höst med regn och ruskigt och blåst nästa dag. Jag tröstar mej med att skörda det sista från växthuset – mina ”godis”! I år har vi odlat ca 15 olika sorters chili och har haft en jättestor skörd. En stor del av det har vi redan ätit upp (vi äter mojo-sås året om, mums!), en stor del finns numera i frysen och en del har vi gett bort som presenter.

006

Chilina är minsann vuxengodis det, så jag har passat på paketera in dom enligt det!

 

050 (2)

Dom sista blommorna sprider sin doft i köket. Det börjar vara slut med det här med färska blommor nu, och dags för tända ljus i stället. Iofs inte så dumt, speciellt inte när man har hemmagjorda ljus här hemma. Det är ju tur att man kan trösta sig med lite ljus och sprakande brasor, för nu är det minsann den mörka årstiden här hos oss. Ruskigt och kallt idag minsann!

 

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “Godis i min smak”

  1. VisaLiza

    Chili har jag aldrig prövat att odla men det står med på min önskelista för nästa år. Märkligt det där med hur sommaren blev höst från en dag till en annan. Riktigt härligt dock med en lång sensommar! Kramar Liza

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *