Dagen då jag gifte mej med min mamma

Ibland säger man att en del tjejer gifter sig med sin pappa, eller med en kille som påminner om pappan. Jag tror att jag själv är lite för mycket en kopia på min pappa personlighetsmässigt för att stå ut med en till likadan i äktenskapet, så jag tog i stället för exakt 14 år sen och gifte mej med min mamma!

Det är sällan man hittar en kille plus svärmor som har så mycket gemensamt kan jag berätta! Båda är likadana gottegrisar och gillar gympa och gillar allt möjligt sånt där som jag inte riktigt förstår mej på, men som dom sen kan ha gemensamt. Själv är jag Dexterfan (handlar om en seriemördare) och lite av en trekkie (det hör nästan till om man är nörd!) och samlar på Fantomentidningar, maken är mera Twilight-typen som gråter i slutet på twilightfilmerna för att han blir så rörd över att Bella och Edward äntligen får varandra och skall leva tillsammans med varandra lyckliga resten av sina liv! Och det var precis därför jag gifte mej med honom!

Den här är åt dej, babe!

(och nu börjar jag också lipa! jag kan nog jag också ibland!)

Grattis på bröllopsdagen – vi tar minst 14 till, va?

03 brollop

11 Replies to “Dagen då jag gifte mej med min mamma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *