Strömsödagen Kamomillas bilder del 1

STR+ûMS+û hos NINETTE 025

Oj, vad det var härligt gäng vi hade på besök igår! Det var jättekul att träffa Susanna, Jim och Esa – härliga typer!

STR+ûMS+û hos NINETTE 018

Innan filmingen gick igång hann vi sitta och ta det lugnt och bara snacka skit en lång stund (vi väntade på en av ungarna som hade en aktivitet just då)

STR+ûMS+û hos NINETTE 021

Kameramannen Esa var minsann rutinerad och visste precis vad han ville filma och hur. Efter 30 år i branschen är man minst sagt proffs!

STR+ûMS+û hos NINETTE 028

Medan vi väntade på att komma igång tog dom snuttar av huset och trädgården och enstaka löv och sånt där som dom klipper in sen i programmet

STR+ûMS+û hos NINETTE 040

Sen var vi alla på plats och fick börja med att cykla av och an på Gamla Malmen. Typ sådär som vi alltid gör!

STR+ûMS+û hos NINETTE 046

Dags för ett familjeporträtt. Vi stod mitt i solljuset och såg in i kameran och försökte låta bli att göra öron åt varandra!

 

STR+ûMS+û hos NINETTE 056

En av familjens största linslusar ville jättegärna vara med, speciellt när han fick visa upp sin hamster! (vi är en familj med linslöss minsann, så det var inte alls konstigt att vi ställde upp på det här!)

STR+ûMS+û hos NINETTE 060

Sen var det dags för intervjuerna – korta snackstycken som dom klipper in i programmet.

STR+ûMS+û hos NINETTE 061

Dom har med fyra olika familjer i programmet och kommer att klippa mellan allas åsikter, som antagligen kommer att vara mycket olika. Vi är med runt 1-2 minuter per program! Inte så mycket med andra ord, men kräver ändå en hel dags filmning (blir ca 7 program totalt)

 

STR+ûMS+û hos NINETTE 086

ett himla trixande med mikrofonerna – krångligt för oss som är ovana att bli filmade! (fast kanske man vänjer sig!)

STR+ûMS+û hos NINETTE 089

Det kändes ju nog lite kul att sitta där i vårt vardagsrum med alla ljus och stora kameran – skall bli kul att se hur det ser ut på TV! Soffan kom i varje fall mycket mer till sin rätt med extra ljus på sig

STR+ûMS+û hos NINETTE 069

Susanna intervjuade oss och Jim höll sig i bakgrunden, men sen tog dom lite film sett längre ifrån (kameramannen i matsalen) och då fick Jim hoppa in och låtsas vara Susanna och så skulle vi snacka med honom om typ vad som helst så vi berättade om Gårdsloppisrallyt som är i Pargas på söndag

Det var första lasten bilder från Kamomilla det – fler på kommande!

(alla bilder är alltså Kamomillas – hon tar helt underbara bilder, och vi är så glada att hon hann ställa upp och dokumentera dagen i kulisserna!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *