Bloggistan igen

Tänkte bara passa på och påminna om programmet Bloggistan som går på SVT2 onsdagar kl 19.30 (sv)/20.30 (fi) – den här veckan är det Kajsa Wikmans tur! Hon kommenterade mitt bloggistaninlägg och skrev att sen programmet gjordes har hon bl a flyttat till hus med gård som hon drömde om i programmet – det låter härligt!  Glöm inte att banda/se programmet på onsdag den 1. maj!

Fram för fler såna här programserier tycker jag – det är verkligen jättekul att få följa med olika bloggare och hur dom tänker och tycker och se hur dom har det hemma. Vanligtvis ser man bara lite bilder och text, TV ger en lite annorlunda infallsvinkel.

Hoppas det kommer en fortsättning på programmet, det skulle jag verkligen gilla!

One Reply to “Bloggistan igen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *