Efterlysning: pepparkakshusbilder!

Ifjol när Kamomillas reportage var ute i dom finska tidningarna så var det en del pepparkaksbagare i Finland som blev inspirerade att göra egna pepparkakshus i min stil. Det var så himla kul att se alla husen som jag stötte på lite här och där på nätet! (och IRL) Jag hade tyvärr så bråttom då, så jag hann inte alls med det som jag hade tänkt – att göra ett inlägg och länka till dom hus som finns på bild på nätet, men nu i år tänker jag göra det. Så därför en efterlysning: har du gjort ett pepparkakshus inspirerat av mina hus eller mina blogginlägg, så skicka jättegärna en bild på huset eller en länk till mej så gör jag ett inlägg och länkar till dej!

I år var reportaget dessutom med i den svenska versionen av tidningen, Drömhem & Trädgård så om du är en ny läsare som läser detta och har bakat ett hus inspirerat av mina hus – skicka mej en bild så lägger jag upp den här på bloggen! så himla kul att se alla varianter som uppstår, man får nya idéer när man delar dom med varandra på det här sättet tycker jag!

3 kommentarer

  1. Jag hittade ditt fantastiskt fina hus i Drömhem och trädgård och bestämde mig genast för att jag ville göra ett nästan likadant. Sedan dess har jag även följt din blogg – den är ju jättetrevlig! Här hittar du mitt blogginlägg om bl.a. ”ditt” pepparkakshus: http://ochsedan.blogspot.se/2012/11/pepparkakshusen-i-mitt-liv.html

  2. Tack för den fantastiska steg för steg instruktionen från ifjol, den har jag följt idag och gjort mitt första pepparkakshus någonsin! Och det blev jättefint 🙂

  3. Kjære Ninette!
    Vet du, jeg så deg i bladet Drömhem och trädgård og ble bare helt superimponert – og inspirert!! Og da det sto du hadde blogg var jeg ikke sen om å finne deg!
    Der og da bestemte jeg meg for å lage mitt første pepperkakehus – og det gikk som en drøm! For du har jo beskrevet det SÅ flott – det gikk som en lek – og de ble SÅ fine!
    Jeg fikk tre pepperkakehus av deigen og de ble dekoren på et bord da jeg hadde noen barn på besøk – og de fikk velge hvert sitt – det var så moro!!
    Jeg har laget et lite innlegg med linker til deg hvor jeg håper flere prøver seg på denne drømmen av pepperkakehuslaging! Her er linken til mitt innlegg http://www.levlivetlett.se/arets-soteste-pepperkakehus/
    Varmt takk for at du deler og inspirerer som du gjør – God Jul til deg Ninette!!
    Varm klem fra Lokki/Charlotte

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *