Barnrumsdetaljer

Det här gamla nattduksbordet fixade jag om när storebrorsan äntligen skulle få sig ett eget rum.

Beslaget hade gått sönder, så i stället borrade maken ett hål i dörren som jag trädde ett läderband igenom och hängde på några stora träpärlor.

Den här bokhyllan tillverkade maken själv för många år sedan när vi ännu hade CD-skivor som vi behövde ha ordning på. Vi har fört över all musik på datorn, så hyllan var överflödig. Nu är den full av leksaker i stället och hänger som en glad röd prick på väggen i barnrummet.

Bredvid anslagstavlan hänger bland annat en tavla som storebror själv har varit med och tillverkat när han gick på dagis i Köpenhamn. Det var  en dagispresent som vi verkligen blev glada för!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

8 kommentarer

  1. Jag blir så inspirerad av ditt färgsprakande rum att jag idag ska piffa upp gästrummet en aning. Tror mina lila gardiner från sovrummet ska få flytta dit upp. I vårt sovrum kändes de som Too Much, men däruppe tror jag de kan bli perfekta!

    Vilken härlig CD hylla din man fixat! han verkar vara superhändig. Vilken bra kombination ni är- en idéspruta och en fixare ! kanonbra!

    • Tant Ninette

      Vad roligt att höra att till och med du får inspiration från min lilla blogg! 🙂 Jo, min man är verkligen händig – passar mej utmärkt att sitta och tänka ut grejerna och så fixar han till dom!

  2. Finfint nattduksbord! Gillar ”handtaget” speciellt mycket!

  3. Jo..du är verkligen en inspirationskälla..tack för det 🙂

  4. Hej, och tack för era vänliga kommentarer också för min räkning. Jag tar än så länge endast emot beställningar av frugan 😉

  5. Pingback:Barnrummet | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *