Hobbybutik Sinooperi

Finns inte så många hobbybutiker här som vi bor, så det brukar nästan vara enklare att köpa material över nätet (om man inte som jag har skaffat sig ett stort lager medan man bodde i Köpenhamn…). En butik som jag besöker ibland är Sinooperi i Länsi-Keskus

Inte särskilt stor, inte särskilt brett utbud, men man kan hitta en del pärlor ibland.

Dom säljer bland annat Art Medium Transfer som jag använder för att överföra mina bilder till annat material. Toppengrej, funkar jättebra och är enkelt att använda!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

10 Replies to “Hobbybutik Sinooperi”

 1. Sandra

  Vi hade en ok pysselbutik i Vasa förr, liten men ganska förmånlig och bra. Sen kom Sinooperi och ”tog över”. Jag är lite besviken på dem – sjukt dyrt och i synnerhet för en som sysslar med scrapbooking har de inte mycket att komma med. De har ett litet urval av papper och ibland kan de kosta 6€ styck! Jag beställer det mesta på nätet…

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   Vad dumt ändå – det är så mycket roligare med mer unika hobbybutiker än stora kedjor. Jag brukar också beställa det mesta över nätet (och så har jag ett stort lager material kvar från innan vi flyttade), köper främst sån där Art Medium på just Sinooperi. Deras butik skulle gärna få vara minst dubbelt större och med priserna nedsatta till hälften!

   Reply
 2. kamomilla

  halloj!
  Oj så många kreativa inlägg jag missat under min resa! Den där Oddbird-lampan blev ju bara så helt fantastisk!!
  Och snart är jag så nyfiken på ditt hem att jag spricker! kanske vi kan få ihop en träff? Jag är verkligen ”på hugget” med att leta efter personliga färgglada hem att skriva om… 🙂

  kamomilla

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   superduper! själv heter jag mitt riktiga namn också på bloggen, så du borde snart få en friend-request från mej 🙂

   Reply
 3. Hanna

  Det finns en till hobbyaffär i Åbo, har ingen erfarenhet själv, men tycker allting ser så kiva ut där, och dom verkar ha massor av det ena och det andra. Den finns precis bredvid Kinopalatsi på Köpmansgatan. Kanske du redan visste..men om int, så vet du nu. 🙂

  Reply
  • Tant Ninette Post author

   Jo, den kände jag till, men tack för omtanken! har varit där några gånger, men vi är inte in så ofta till åbo tyvärr så det är säkert över ett år sen sist. Just i den hobbyaffären har jag varit och köpt lite scrapgrejor ibland. Dom har ganska bra urval känns det som.

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *