Glitterglans i trädgården

Vad göra när sniglarna och regniga sommaren har förstört stora delar av perennrabatten, och den ser för eländig ut? Tja, då kan man ju alltid ösa på med lite glitter!

Jag såg ett så fint trädgårdspynt hemma hos min mor häromdagen. Hon hade fått det i present och det glittrade fint i hennes trädgård. Det bestod av en smal metallstång (typ bilantenn) med ett litet hål längst ut, och i hålet hade man fäst en ring som höll upp en fiskelina med glasprismor.

Jag, som har samma smak som skatorna (glitter är bra!), gillade genast iden och eftersom vi hade en del skrot liggandes i garaget så var det bara att gräva fram en lång rostig pinne och fixa till eget trädgårsbling.

Min fiskelina är rätt så lång, så vi får se hur bra den funkar i höststormarna. Just nu ser det i alla fall fint och glittrigt ut i vår rabatt

Jag hade inga glasprismor, så jag tog några plastprismor som jag hade liggnade i stället. Dom är visst avlagda julpynt från då när jag bara skulle ha kristaller på julgranen.

Det enda som saknas är några varma sommarkvällar så man kan sitta där på uteplatsen med ett glas vin och njuta av blommorna och glittret!

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. Du hittar då alltid en lösning på allt =) Fint blev det!

  2. Glitter är gött! Ute på trädgården här hänger det också några prismor. Och en liten spegel. Funderar på att så småningom mosaiklägga mitt blåa klot med guldiga och glittriga mosaikplattor. Det finns ju hos Panduro…
    Men först ska verandan bli klar! 🙂

  3. Jeg vil også have ”diamanter” i min have… Basta!

  4. Fint! Det är liksom läckert när det glimmar ute i det gröna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *