Trädkojan & fågelbad

Det här är nåt jag hade önskat mej när jag var liten – en trädkoja. Den är minsann praktisk och bra att ha om man är en storebror med två busiga småsyskon – då är det bara att klättra upp i trädkojan och dra upp repstegen efter sig och så får man vara i fred.

Under kojan hänger en rund gunga som alla ungarna gungar i. Ibland snällt, ibland mindre snällt, o ibland bara snurrar dom i gungan. Populär gunga hursomhelst!

Under trädkojan finns också det här fågelbadet som jag gjöt åt äldsta sonen i somras. Han hade önskat sig ett fågelbad vid trädkojan så att han skulle kunna ligga där i kojan och se på fåglar som badade, men med den här regniga sommaren har inte en endaste en fågel varit intresserad hittills! Fint att se på är fågelbadet ändå tycker alla ungarna, o man kan ju alltid ha en blomma och flyta i det.

Jag köpte ett silverblad på loppis och gjöt fast det i betongen så det sitter som berget. Nu fattas bara fåglarna som sagt! Kanske nästa sommar blir lite mer solig än denna – det hejar vi på!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 Replies to “Trädkojan & fågelbad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *