Glimtar från barnrummet

Här kommer några glimtar från barnrummet, fotade en dag när det var rätt så städigt (händer inte så ofta!) – bara ifall nu nån får för sig att vi alltid har det städigt här hemma! det har vi definitivt inte!

I taket hänger en spraymålad gren med en massa glittriga fåglar på. Rullgardinerna är mörkläggningsgardiner som jag limmat en bård på. Lamporna är köpta för evigheter sen på Netto.

Jag gillar att bädda med retrolakan! Från både min och makens barndom.

På golvet nya mattan som sonen fick till födelsedagen av oss. Som en gräsmatta, passar perfekt och gillas av oss alla! (inklusive hamstern som tycks tro att det är riktigt gräs)

Sängöverkastet sydde jag själv för några år sen. Maken och jag valde tygen tillsammans. Han hittade det gråa tyget med röda stjärnor i en fyndlåda – ett verkligt fynd, visade sig vara ett Armanityg har jag för mej!

Jag broderade in några ord i ett hörn. Använde mej av broderifunktionen på min symaskin, men gillar nog mer att brodera för hand.

Spisen i hörnet är en fungerande vedspis. På den har jag bränt ärtsoppa medan vi renoverade. Just nu bor där en massa playmobilgubbar och dom vill ha det lite svalare än ärtsoppan, så vedspisen väntar på att bli använd som spis än så länge.

Till höger skymtar en stor skumgummikub som jag klätt om med ett gammalt lakan. Den är suverän som lekbord eller stol och lätt att flytta runt helt som man har lust.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Vilket härligt och lekfullt barnrum! 🙂

  2. Härligt! Det är en verklig färgklick, precis som resten av ert fina hem också!!

  3. Härliga färger och fullt av inspiration! Har sett fram emot fler bilder sedan du tagit bloggsemester (väl förunnat!)

  4. Lækre glimt – Glæder mig til at se endnu mere:-)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *