Handtag till byrån

I matsalen står vår numera gula byrå och väntar på att bli färdigfixad. Det saknas lite bilder och sånt på den, men handtagen har jag redan fixat. Först letade jag hemma efter udda handtag, men hittade inte tillräckligt många, så jag tog i stället pärlorna jag köpte i Köpenhamn och trädde dom på metalltråd – voila! färggranna handtag som passar perfekt i vår matsal.

Idén har snurrat i mitt huvud ända sedan det började dyka upp handtag av pärlor lite här och där i bloggvärlden, och nu plötsligt var det här ju det perfekta projektet för just såna handtag.

Nu behövs det lite inspiration till bilderna till byrån, sen lite klippa och klistra och sen skall du få se hur hela byrån ser ut. Klippa och klistra, det är nåt som barnen gillar lika mycket som jag, och den här byrån är redan full med papper och pennor och saxar som dom får använda. Jag gillar att använda gamla skamfilade möbler till sånt – man kan med gott samvete måla om dom när man tröttnar, och så får man minsann ta ut svängarna om man känner för det!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

En kommentar

  1. Väldigt piffigt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *