Fina danska askar och pärlor

När jag var i Köpenhamn i februari passde jag på att köpa såna här fina bambuaskar från Söstrene Grene plus en massa fint (och jättebilligt!) papper. Jag gjorde som så många andra danska bloggar och klistrade fast lite fint papper på bambulocken. Lackade sen med möbellack så dom tål slitage lite bättre.

Askarna är fulla med härliga plastpärlor från Söstrene Grene.

Pärlor + neonsnöre = enkelt härligt halsband!

7 Replies to “Fina danska askar och pärlor”

  1. Caroline

    Ååh, helt klart min favorit butik när jag besöker Köpenhamn -> MASSA härliga saker till förmånligt pris!! Synd att de inte finns en butik lite närmare 🙂 Fint har du pyntat & fixat askarna!

    Reply
  2. Pingback: Handtag till byrån | Tedags hos Tant Ninette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *