På gång just nu

Har en massa grejor på gång just nu, här ska du få en liten tjuvtitt:

Det här skall bli till nånting snart

tillsammans med det här. Behövs några lugna timmar för mej själv så jag får färglagt allt, sen ska du få se vad det  blev!

Dom här fåglarna var det inte mycket liv i. Det skall åtgärdas! kanske med glitter 🙂

Läckert läckert japanskt papper, oj vad jag gillar det. Har limmat det på en smart grej som jag hittade i garaget. Behövs lite fixas på den än, sen får du se vad det blev!

och så virkar virkar virkar jag. Ser fram emot att få fästa ändorna på högen som jag har i köket! Av nån anledning tycker jag lika mycket om det som själva virkandet. Virkinspektörer bedes att kisa när dom ser på bilden! jag är en fullständig virkningsamatör, lärde mej virka först i höstas och hittills har jag nästan bara virkat såna här cirklar. Men roligt är det!

Och dom här dukarna – dom skall till sovrummet och bli till nåt helt annat. Först skall dom torka, jag har nämligen precis färgat dom. Har också en hög med papperstejp i olika bredder som skall bli till nåt. Det enda som saknas är några lugna stunder så jag får allt gjort!

2 kommentarer

  1. ÅH! Du har så mycket kreativ energi att jag blir avundsjuk! 🙂

    • Tant Ninette

      Snällt sagt, men alltså så mycket som du grejar hela tiden så har du väl inget att bli avundsjuk på…? 🙂 Jag har fart på, har så mycket som är ogjort här hemma, bland annat halva huset… Så det gäller att fortsätta och fortsätta bara medan man har ångan uppe!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *