Frost på Själland

Idag morse var det frost, men ingen snö i sikte än så länge. Barnen längtar i teorin efter snö (i praktiken tycker dom det är kallt ute, och kommer in och värmer sig vid brasan!), men jag, jag njuter av att det ännu är bar mark.

Så skönt att ännu kunna cykla omkring! Fick mej nog en överdos av snö förra vintern känns det som. Dessutom har maken och jag konstaterat att vi lärde oss att ha julstämning utan snö under våra år i Danmark

När vi bodde i Köpenhamn var det en stor grej redan när det kom lite frost!

En sådan frostig vinterdag hade vi tur och hade lånat en bil som vi åkte runt Själland med.

Det var sagolikt vackert. Vi pausade vid en sjö och bara njöt av naturen.

Frosten hade lagt sig överallt och sjön riktigt ångade.

Alla åkrar var täckta av vit frost.
Det var verkligen en vacker vinterdag! Nästan precis i min smak 🙂 (runt 25 grader för kall för min smak! Vintermånaderna vid en varm pool – det skulle vara toppen det!) Följande dag var frosten som bortblåst, men julstämningen – den dök upp ändå.

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Just ikväll är jag otroooligt sur, ja nästan arg, för att du inte ens blev nominerad till nån av priserna på Blogg-galan, fast vi var flera som tipsade. Ja jag vet att de fick in tips på ung. 3000 olika finlandssvenska bloggar, men du har ju en av de bästa, så är det ju bara, har kollat in några av de som vann, och jag fattar bara ingenting, hur dom väljer *morrar dovt* Ville bara säga det… Kram!

  2. Säger det samma som ovanstående…nästa år MÅST det helt enkelt vara din tur 🙂 En mer inspirerande blogg än din finns ju int..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *