Kanelänglar

Idag tänkte jag visa lite pyssel som jag gjorde med äldsta sonen för flera år sedan. Tipset hittade jag i ”Alt for Damene” har jag för mej, det var så många år sedan så jag minns inte så bra tyvärr, men av nån anledning har jag en bild på hur det såg ut i tidningen:

Dom här kanelänglarna gick jättebra att göra tillsammans med en liten unge.

Vi limmade fast en hasselnöt som huvud i en bit kanelstång och så en bit stjärnanis till hår. Sen klippte vi ut änglavingar i glansig kartong och limmade fast på ryggen. Sen var det bara att hänga dom fina doftande kanelänglarna i fönstret och njuta.

 

Det året hängde dom ovanför en julby som jag hade gjort. Jag pyntade med konstsnö och sonens djur som jag lånade över julen.

Sonen var mindre nöjd med mitt lån och bytte ut hjortarna mot en känguru! Den fick vara där över hela julen – vi blev så glada varje gång vi såg den! 🙂

P.S. har haft lite bråttom, så jag har inte hunnit svara på alla kommentarer och frågor, men imorgon tänkte jag visa lite bilder från vårt pepparkaksbak och lägga in ett recept eller två, och svara på dom frågor jag fått dom senaste dagarna. Ses imorgon!

3 kommentarer

  1. Åh vad mysigt!!!! Jättefinakanelänglar!
    ha en skön kväll- hoppas allt är väl med er!

  2. Jag har nästan likadana änglar här hemma, har inte ens plockat fram dom i år…!
    Vilka vackra bilder du har delat med dej från din kyrka, stämningsfullt!

  3. Kanelänglar… vilken kul idé! Kan tänka mig att det doftar gott hemma nu. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *