Lilla stugan

Lilla stugan är det hus jag gjort allra flest gånger. Den började sin historia ett jullov (då på den tiden när jag ännu hade jullov) då jag hade tråkigt och hade lite överlopps pepparkaksdeg i kylskåpet. Hade inte tillräckligt med deg för ett helt stort hus, så jag gjorde ett litet hus i stället. Jag gillade det, så jag gjorde det på nytt nästa år och började sälja husen och så fortsatte det.

Ibland har jag gjort snögubbar som fått bo i stugan. Den här var gjord av två godiskulor och med marcipanhatt och halsduk. Ibland brukar jag göra snögubbar av kristyr, men i år är det julgranar som gäller.

Nu börjar det vara färdig bakat pepparkakor den här julen känner jag!

Idag håller jag på och förbereder inför julmarknaden på lördag. Jag kommer bland annat att sälja pepparkakor och julstrutar. Du är hjärtligt välkommen att hälsa på mej och väninnan Kamomilla om du råkar ha vägarna förbi Pargas på lördag!

En kommentar

  1. Sååå urgullig din lilla stuga är 🙂 Vet du, fast jag tyckte jag hade pepparkakshusbak ända upp över örona efter mina sex hus…har det börjat klia i fingrarna..det är nog så roligt 🙂 Hoppas ni får en fin dag på Gamla malmens marknad, båda två 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *