I ett litet hörn i matsalen

I matsalen finns denna eldstad. Ingen aning om den är nyare eller äldre, men den värmer skönt kalla vinterdagar. Jag har eldat lite väl våldsamt i den, så målningen i nischen har gulnat lite grann.

Vår centralamerikanska julgran får stå framme och pynta året om – har inte hittat nåt annat som passar i nischen utan att det blir alltför mycket ”begravningskapell” över den… Om nån vet var man kan hitta fina höga 6-armade mexikanska ljusstakar, så säg till! känns som att en sån kanske skulle funka här.

4 kommentarer

  1. Vilken vacker nisch och gran! Jag har en zinkkrona i vår nisch, den känns inte så begravningskapell… Kolla här: http://lillakamomilla.blogspot.com/search/label/Kaminer%20och%20eldst%C3%A4der
    😀 Intressanta detaljer i ditt hem! Jag blir väldigt nyfiken.. Du kanske vet att jag skriver inredningsreportage?…

    • Tant Ninette

      Men tack! jättebra tips, tänker att nåt i zink skulle kanske jag kunna trolla till, nåt som var lite mindre julgran än julgranen 🙂 Såg verkligen snyggt ut med zink mot allt det där vita.
      Inredningsreportage, ja – ifall man plåtar väldigt snävt och bara har med detaljer kanske det skulle bli till nåt! vi har det verkligen halvrenoverat här hemma, men följ med här på bloggen, jag har massor av projekt på gång, så kanske det nåt tag går att visa upp det för lite fler. Om inte annat så är du varmt välkommen över på en kopp te om du har vägarna förbi! Det skulle vara kul!

  2. Låter jättebra! Jag följer med ett tag, så kanske vi kan ses nästa månad tex? Om inte annat så skulle jag behöva lite bilder för min kommande portfolio… Men ett reportage i ett senare skede skulle vara helt toppen!

    • Tant Ninette

      Det låter kul! Hör av dej när du har tid så bjuder jag på en kopp te, nästa månad passar utmärkt (har typ ingenting inbokat då, så är det när man är hemmamamma!). Jag bjuder gärna både på te och motiv för kommande portfolio. Vad roligt med nåt sånt kul att se fram emot! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *