Rosa hallen

Sådärja! Så fick jag äntligen en ”hot pink” hall 🙂

För över 10 år sedan när vi började planera vårt hus som vi tänkte bo i nån gång i framtiden så föll jag för idén om en hall i riktig knallrosa. Nu när vi bor i vårt alldeles eget hus så tänkte jag att jag slår till – vi målar den rosa! Passar bra med vårt turkosa köksgolv och alla dom mer dämpade färgerna i vardagsrummet och matsalen. Dessutom är det en färg som alla i familjen gillar – ”vilken vacker färg!” utbrast den yngsta.
Ännu återstår det en del att fixa i hallen som t ex räckena som fortfarande är rester efter 70-talstrappan, men vi har kommit en lång väg närmare att ha en helt färdigfixad hall, och man blir så himla glad när man går igenom den och ser den härliga färgen!

En färg som man blir glad av!I övre delen av trappan har jag tapetserat med en tapet som vi hittade hos min mormor. Rester från ett rum som dom tapetserade nån gång på 50-talet. En av ungarna har redan varit och pillat lite på ena kanten, så den känns verkligen autentisk 🙂

Själva trappan skall vi måla så småningom, men det är inte det enklaste med tre livliga ungar, så vi får se hur vi gör med den saken. Det skulle sitta bra med en lottovinst och en resa till södra halvklotet och under tiden hade man snickare och målare som fixade allt färdigt medan man var borta och latade sig vid poolen!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

7 kommentarer

  1. Så fint det ble! Hallen er nettopp et slikt rom der man kan slippe seg løs med en knallfarge. Kjempeflott! 🙂

    Klem, Turid

  2. Härligt med färg! Hemma hos min farmor finns en mycket liknande rosa färg på väggarna när man går uppför trappan till vinden. Och blå, mönstrad plastmatta på trapporna, lite galet men jag blir i alla fall glad av det 🙂

  3. Mycket tjusigt! Nu blir ni nog glada varje gång ni stiger in genom dörren. Men varning för lamporna, tror vi har ett par likadana i badrummet och en gång då jag var i duschen sprack en av dem mitt i allt och vi hade glassplitter över hela rummet. Tur att ingen av barnen var där just då och att ett duschdraperi skyddade mig! Har inte reklamerat än, men borde säkert göra det.

  4. Vad fin den blev er hall.. 🙂

  5. Vilken härlig och glad färg, sånt man blir glad av!
    (Våga vägra latte *ler*)

  6. Det så Ninettigt!! Snyggt jobbat!

  7. Upeen näköinen! Tykkään todella!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *