Mini-badrums makeover

Det dröjer innan vi har tid och råd att fixa om på vårt badrum, så vi får lov att leva med det som det är ett tag ännu.

Ibland skulle det vara kul att bo i en bollywood-film känner jag. Gå omkring och kasta färgpulver på varandra och ha hur mycket fina orange ringblommor som helst och röda guldiga bröllopskläder och hur mycket mönster som helst utan att nån protesterar och alla bara hoppar omkring och dansar av hjärtans lust när dom känner för det. I brist på det har jag min orange girlang som jag brukar låtsas är en indisk blomstergirlang när jag ligger där i badet och drömmer mej bort…

Tog några orangea garnbollar och trädde dom på tråd tillsammans med avklippta cerisefärgade sugrörsbitar och en stor näve av ungarnas pärlor. Känns som att det är lite bollywood över den, så färggrann som den är.

Förutom lite Indien-vibbar, som jag säkert är den enda i familjen som märker, så har jag försökt att kamouflera dom blåa kaklena. Ingen av oss är speciellt förtjust i mörkblått nämligen, skulle ha föredragit svarta kakel eller nästan vilken som helst annan färg. Så jag köpte en plastlöpare på Bauhaus, klippte den i samma storlek som kaklen och klistrade den på plats med hjälp av kontaktplast (sån där som man plastar böcker med).

Nu dras blicken lite mer till de vita figurerna i stället för det blåa. Det ser inte fullt lika mörkblått ut, ser lite mer ut som jag har tänkt mej det.

Lite lättare att njuta av badrummet i väntan på den stora badrumsrenoveringen som säkert kommer först om några år.

För att mysa till det har vi hängt upp tre ljuslyktor från indiska, plus silverrankor från Panduro. När man ligger i badkaret med ljusen tända känns det verkligen som ett lyxigt spa! En god konjak till det – himmelskt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Imponerad av din påhittighet och blir så glad av din färgvärld. Önskar att jag hade samma öga, tycker det är svårt att kombinera färger så jag kör med den trygga stilen. Men så fort solen börjar skina, som idag, får jag ett grymt behov av färger. Får väl springa till blomaffären 🙂

    • Tant Ninette

      Tack ska du ha! 🙂 och blommor är inte illa dom heller – alltså jag längtar så efter sommar och sol, fick en tulpanbukett av svärmor och oj vad jag njuter av den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *