På gång just nu

Vårt hus är ännu sådär  bara cirka till hälften renoverat, så vi har en hel del projekt på gång som framskrider lååångsamt (i väntan på lottomiljonerna! sen går det fort vill jag lova!)

I matsalen bygger maken ett vitrinskåp. Vi köpte ifjol några fönster från en byggnadsvårdsbutik och resten bygger maken själv. Här skall det förvaras grejer minsann!

Jag håller på och river i blivande stora barnrummet. Får se om vi hinner få det klart innan vintern – så många andra projekt som också vill ha uppmärksamhet hela tiden. Men det här rummet kommer att bli så fint när det blir klart! Och stort nog för två vilda ungar tills vi får renoverat det sista barnrummet (förhoppningsvis innan dom alla blir tonåringar!)

I hallen fixar maken det sista runt fönstren. Sen skall räcket bytas ut och så skall hela kånkarången målas. I läckra läckra färger! Det ser jag fram emot!

Ja, och övre badrummet fixar vi också på. Duschnischen skall byggas, sen skall vi kakla och foga och så börjar det nästan vara klart!

Sånt har vi på gång just nu, när vi hinner för barnen. Inte så lätt alla gånger, men ibland har man tur och får gjort nåt på en vardagskväll till och med!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

9 kommentarer

  1. Vi bor også i et gammelt hus, og renoverer et rum af gangen – Det er frygteligt så langt tid det tager! Men lur mig om vi ikke en dag bliver helt færdige:-)

  2. Din sida är härligt färgsprakande och inspirerande och ni är så duktiga och hinner med många stora projekt på en gång 🙂

  3. Det kommer att bli superfint! Det var ju fiffigt att fixa en vitrin själv med gamla fönster, det ska nog få bli ett liknande sommar projekt för T till sommaren. Vilken inspiration!
    //Johanna

  4. Jaså ni väntar också på lottomiljoner? Vilket sammanträffande, det gör jag också! Problemet är kanske att jag aldrig lottar… borde kanske börja så skulle sannolikheten stiga till 0,00000001%. Ser så härligt ut med renoveringsprojektet, men säkert ett enormt jobb! Kul att du har bloggen så vi får tjuvkika och beundra.

  5. Vad roligt att höra vad ni har på gång! Tycker ni kommer framåt med rätt bra fart, med tanke på att ni ju har 3 barn o en massa annat på gång 😉 Å sååå fint blir d oxå! Kan hända att jag tar mig friheten att titta förbi ngn dag efter höstlovet, börjar vara en stund sen 😉 Njut av solsken o veckoslut nu! Kram

  6. Vad kul att få höra vad som är på gång, låter fantastiskt spännande men också ganska slitsamt. Men du verkar kunna balansera i livet, så det går nog bra.
    Ha en skön fredag!

  7. Tycker som Juanita, att ni är jätteduktiga! och slutresultatet blir nog så bra så! Tänk, vi höll på fyra år och tänkte att ska det AAAldrig ta slut? Men sen plötsligt en dag var det ”klart” Att man sen hade en hel del kvar på utsidan var en annan femma… Men ni har ju jobbat med både in-och utsida och kommit så långt som detta så ja- Tummen upp! Duktiga ni!

  8. Säger som alla andra..vad duktiga ni är. Och detdär vitrinskåpet blir nog så fint och kommer säkert att fyllas med en massa fina saker. Skall bli roligt att se resultatet av allting sen när det blir färdigt 🙂 Ha ett skönt veckoslut!

  9. Hej! Så kul att du hittade min blogg. Har faktiskt kollat lite på din blogg oxå – hittade den via Sandra. Så duktig du är på att pyssla! Och så skönt att höra om andra där ute som fixar och ordnar gamla hus och barn samtidigt 😉 Lycka till. Tittar nog inom ibland =) Tanja med det gröna huset**

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *