Köpenhamnstallrik

Jag håller på och samlar ihop tallrikar till en tallriksvägg. Tallrikar på väggen måste man ju ha om man är tant! 🙂 Hittade den här tallriken på ett loppis ifjol. 30 cent tror jag att jag betalade för den. Det var tydligen någon som tröttnat på sin Köpenhamnssouvenir. Nå, jag gillade den direkt, förutom färgerna – enbart mörkblått och vitt är inte riktigt min grej just nu. Rött och vitt ska det ju vara när man snackar om Köpenhamn!

Jag tänkte att äh, jag har betalat så lite för den där tallriken så jag får göra som jag vill med den! Sagt och gjort, lite tuschande, glittrande och lackande senare såg tallriken mera ut som jag ville ha den.

Inte alldeles helt färgsprakande (pga lite väl begränsad färgskala när det gällde tuscher), men tillsammans med dom andra tallrikarna kommer den att passa in alldeles utmärkt på min tallriksvägg!

(…fast det kanske inte är så smart att ha en tallrik på väggen som hela tiden påminner om Tigerbutiken vid Rådhuspladsen och Fyldepennedepotet nära ryttarstatyn och alla butikerna vid det Runde Tårn. Suck, jag vill till Köpenhamn och shoppa och träffa kompisarna! )

3 kommentarer

  1. vad häftigt du har gjort…! Helt klart ett lyft!

  2. Ja, nu blev det ju helt klart DIN tallrik – mycket fint!
    Ha en skön fredag!

  3. Ej hvor er den blevet cool!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *