Köksglimtar

 

Håller som bäst på och fixar färdigt köket. Det saknas några lister och så ska jag måla väggarna klart, men sen är det äntligen klart. Fick en plötslig och jättekul deadline – såna är bra att ha, så får man nånting färdigt också!

Det här är allas favorithörna i köket – bänken under ena fönstret. När vi planerade köket blev det lite plats framför detta fönster och för att utnyttja den på bästa sätt så byggde vi en bänk som också funkar som förvaring för kokböcker och vetevärmare och andra prylar.

På golvet har vi ett par av min mormors gamla trasmattor

Båda mattorna är vävda av nån släkting. Det gör dom lite extra värdefulla tycker jag!

I taket har jag äntligen hängt upp min fina färggranna girlang som jag köpte för många år sedan i Köpenhamn. Den hängde i taket i vårt kök på Österbro, och nu när jag hängde upp den kändes det genast mycket mer som hemma!

Nästa gång jag visar bilder från vårt kök så blir det bilder på dom färdigmålade väggarna. Är på slutrakan nu, härligt!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

5 kommentarer

  1. Ni har skön stil, härlig färgmix! Och vilket projekt att schablonmåla väggarna, men resultatet blir säkert riktigt snyggt, mer levande än fabrikstryckt.

  2. Så fint! Jag hade gärna haft en sittplats sådär under ett fönster i mitt kök och vävda mattor passade ju perfekt där. Snyggt och kul med ett målat golv dessutom.

  3. Vad det ser fint och mysigt ut. Underbar färg på golvet, ska bli kul att se väggarna.

  4. Det är ju verkligen mysigt att sitta där i fönsternischen- dit går ju jag också alltid när jag besöker dig 🙂
    roligt och ack så bra med en tight deadline! 🙂

  5. Åh, vilket underbart kök ni har. Med turkosa golv! Åååh…. Och fina trasmattor. En mysig sittbänk. Och vilken underbar girlang. Kan jag få komma och bo hos dig?! 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *