Före & efter

Ibland när man ser hur mycket som återstår att göras så glömmer man hur mycket vi redan har gjort. Då är det bra att kolla på lite bilder hur det såg ut innan tycker jag.

Så här såg vår trädgård ut för 2,5 år sedan när vi övertog huset. Sunkig ogräsmatta, full av lera och ogräs och skräp och mindre trevliga illaluktande små högar. Uthuset hade byggts ut på ett dåligt sätt, och var fyllt av vatten på våren. Själva huset såg skamfilat och smutsigt ut.

Vi rev den olagliga tillbyggnaden och fyllde upp gården med grus för att råda bukt på vattenproblemet. Byggde odlingslådor i lärkträ och fyllde dom med dynga och mylla.

2,5 år senare ser det ut såhär. Odlingslådorna fungerar suveränt och ger oss massor av sallad och potatis och morötter. Till höger har vi en sittgrupp där vi kan sitta och njuta av vår fina trädgård med alla blommor och dofter. Dom gula blommorna närmast på bilden är citrontagetes – doftar underbart när man rör vid dom!

8 kommentarer

  1. det ser bare rigtig godt ud:)

  2. Vilken underbar förändring!! Men så verkar du ha energi oxå…. ;o)))

    Och visst har du rätt, man glömmer bort hur mycket man har fått gjort….
    Brukar titta på mina foton från tiden då allt var urrivet och huset var ett enda hål. Och då suckar jag inte så mycket över allt som jag inte har fått gjort…. ;o))

  3. Vilket lyft!! 🙂

  4. Bara ett ord vännen: FANTASTISKT!!

  5. …så när får jag komma o göra trädgårdsreportage? 😉

  6. Du har faktiskt förmågan att se den ”oslipade diamanten” och arbeta fram den också, det har blivit så fint!!! Tänk vad ni har orkat med redan och finare blir det med varje dag. Är glad att jag fick se det på riktigt i fjol och glädjer mig redan på nästa sommaren. Du är så duktig och beundransvärd vad du allt orkar med. En stor kram!!!!

  7. Verkligen fint & mysigt

  8. susanna blåberg

    Otroligt , vilken skillnad, man kan inte tro att det är fråga om samma trädgård.
    Ni är jätteduktiga – hälsningar från granntanten…..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *