New DIY-lights

I was feeling like I always feel when I put the Christmas ornaments in storage – like there was something missing. So I made some new lights for the windows, to keep a little bit of the Christmas spirit with us post-Christmas.

They’re really pretty, and light up the room just right!

I made them by folding paper and gluing it together.

They’re really four hearts that are glued together! Pretty both when lit or when not.

It’s a cheap and fun way to switch out your lamps – just fold some new ones

 

 

RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

2 kommentarer

  1. Vacker vårblomma! Sådan vill jag också göra. Jag förstår hur du har gjort själva blomman men inte hur du har fäst blommorna vid lampan. Skulle du kunna visa?

    • jo, vad bra att du frågade! (och jag förstår inte varför jag inte längre får mail med nya kommentarer?! det är nåt strul med bloggens koder just nu!) Ska fixa ett inlägg om det senare när jag har tid. Ska antagligen göra några extra lampor till vardagsrummet, så då passar jag på och bloggar om det samtidigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *