Jag målar vidare

Tog en målarpaus på ett par veckor och lät ryggen vila lite grann. Det blev samtidigt en virkningspaus – fick så ont i högra armen av målandet så det gick inte ens att virka. Men vad gör det – vi har haft värmebölja så man orkar knappt göra nånting annat än äta vattenmelon och slöa i skuggan.

Men nu har jag fortsatt måla – har målat de flesta av fönstren på den här sidan av huset. Olivgröna, precis som dörrarna. Har också målat över en del fläckar som blev omålade när vi hade vårt talko. Huset ser mer och mer ut som vi tänkte oss när vi lade bud på det för tre år sedan!

 

Följ Tedags hos Tant Ninette på| Bloglovin’ | RSS | Instagram | Pinterest | Facebook

4 kommentarer

  1. Det blir ju så otroligt vackert!

  2. vilket vackert hus!

  3. Ert hus blir nog så vackert..en riktig idyll 🙂

  4. Pingback:År 2011 | Tedags hos Tant Ninette

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *